Antena Meniu Search
x

Hoţii au furat acoperişul unei case din centrul oraşului Alba Iulia. Nimeni nu a văzut nimic ilegal în activitatea lor

Inventivitatea şi tupeul hoţilor români nu cunoaşte limite. O demonstrează un incident petrecut zilele trecute chiar în centrul municipiului Alba Iulia, acolo unde un imobil a rămas fără acoperiş.

de Redactia Observator

la 04.03.2023, 15:52

Hoţii au furat acoperişul unei case din centrul oraşului Alba Iulia. Nimeni nu a văzut nimic ilegal în activitatea lor
- alba24.ro

Hoţii au furat tot acoperişul clădirii, plus toate elementele din fier ce puteau fi transportate uşor. Potrivit alba24.ro, în curtea respectivă sunt două corpuri de clădire: o casă veche şi o hală. Suprafaţa totală are 400 de metri pătraţi, iar hoţii au dezmbembrat întreg acoperişul bucată cu bucată. Partea cu adevărat bizară în întreaga poveste este că absolut nimeni nu a observat nimic.

Casa nu era locuită, dar proprietara a declarat Poliţiei că vizita constant locul, ultima vizită fiind pe 7 februarie. Curtea era încuitată, dar hoţilor le-a deschis o vecină după ce aceştia au spus că au venit pentru a efectua "lucrări de întreţinere". Astfel, vecinii au auzit zgomotul produs de dezmembrarea acoperişului, dar nu au bănuit nimic pentru că, nu-i aşa, acolo era o echipă de muncitori cinstiţi care efectuau "lucrări de întreţinere".

Furtul a fost descoperit şi raportat la Poliţiei vineri, 3 martie. Oamenii legii au deschis o anchetă şi încearcă acum să dea de urma hoţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Hoţii au furat acoperişul unei case din centrul oraşului Alba Iulia. Nimeni nu a văzut nimic ilegal în activitatea lor