Antena Meniu Search
x

Video Hoţii au încercat să-i spargă casa lui Dr. Dre, în timp ce legendarul rapper era internat la terapie intensivă

Casa lui Dr. Dre a fost ținta unei tentative de furt, în timp ce legendarul rapper era internat la terapie intensivă cu un anevrism cerebral.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 06.01.2021, 20:52

Luxoasa locuinţă a rapperului american Dr. Dre a fost ţinta hoţilor, în timp ce el era internat în spital - Profimedia Images

Casa lui Dr. Dre vizată de hoţi, în timp ce rapperul era în spital

Potrivit postului de televiziune KABC-TV, polițiștii au crezut inițial că hoţii vizau casa vicepreședintelui ales Kamala Harris, care se află tot în cartierul Brentwood din Los Angeles.

Hoţii, asupra cărora au fost găsite ulterior instrumente de intrare prin efracţie, au încercat să intre în casa lui Dr. Dre în jurul orei 22:00. ora locală, dar nu a reușit, abandonând acţiunea.

Un echipaj de poliţie din zonă a raportat ulterior un SUV, pe care l-au observat în zonă și, după o scurtă urmărire, suspecții au fost reținuți. Patru suspecți au fost arestați.

La scurt timp după știrea despre spitalizarea sa, Dr. Dre a postat pe Instagram că se descurcă excelent și primește îngrijiri de la echipa medicală. El a adăugat că va fi ieși din spital și în curând va fi din nou acasă.

Dr. Dre a fost internat la terapie intensivă

Toată industria muzicală şi fanii legendarului rapper american Dr. Dre (Andre Romelle Young) au stat cu sufletul la gură, după ce s-a aflat faptul că muzicianul se află internat în spital, în stare gravă. Mii de artişti au început să posteze în mediul online mesaje de încurajare.

Ulterior, medicii au anunţat că starea lui Dr. Dre s-a îmbunătăţit şi ar putea să părăsească spitalul după ce se asigură că totul este sub control.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Hoţii au încercat să-i spargă casa lui Dr. Dre, în timp ce legendarul rapper era internat la terapie intensivă