Antena Meniu Search
x

Video Hoții au lăsat DN1 fără elementele de iluminat stradal. Un astfel de ansamblu de semnalizare costă în jur de 7.000 de lei

Drumarii din Braşov cer ajutorul şoferilor pentru a da de urma unor elemente de iluminat stradal, montate săptămâna trecută pe DN1 şi furate la scurt timp.

de Redactia Observator

la 04.02.2022, 08:31

Vezi și

Elementele de iluminat au fost montate între Brașov și Sibiu pe patru "insule de calmare", amplasate pe axul drumului, care îi izolează de trafic pe cei ce virează la stânga. Autorităţile spun că hoţii sunt greu de identificat şi de aceea i-ar ajuta orice informaţie primită de la cetăţeni. Valoarea unui astfel de ansamblu de semnalizare este de aproximativ 7.000 de lei. 

Elekes Robert, purtător de cuvând DRDP Braşov: Evident că în acest fel se înrăutăţeşte siguranţa circulaţiei şi asta poate cauza chiar şi pierderi de vieţi omeneşti. Tocmai din acest motiv am apelat la participanţii la trafic, poate reuşesc, poate cineva a văzut ce s-a întâmplat, cine ar fi putut să fure aceste semnalizări. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Hoții au lăsat DN1 fără elementele de iluminat stradal. Un astfel de ansamblu de semnalizare costă în jur de 7.000 de lei