Antena Meniu Search
x

Video Hoţul care a dat spargerea la tonomatul din curtea Poliţiei Galaţi era chiar proprietarul chioşcului. Detaliul care l-a dat de gol

Misterul spargerii date la tonomatul din curtea Poliţiei Rutiere Galaţi a fost elucidat. Hoţul care a furat banii din aparatul de taxe şi impozite este chiar cel care a dat alarma, proprietarul centrului de copiere în care se afla tonomatul. Faptul că proprietarul a ştiut exact care este suma furată din aparat a fost primul indiciu pentru oamenii legii.

De Adrian Obreja la 04.10.2022, 14:15
Vezi și

Poliţişti criminalişti au fost la faţa locului, pentru a face cercetări. Acolo se afla şi proprietarul spaţiului comercial care le dădea poliţiştilor informaţii intenţionat greşite, pentru a îi induce în eroare. Au fost vizionate imaginile de pe camerele de supraveghere, bărbatul a fost văzut intrând în acel spațiu comercial, dar nu a fost considerat suspect, pentru că este proprietarul.

Ceea ce l-a dat de gol a fost fapul că în momentul în care a fost întrebat ce sumă era în aparatul respectiv a răspuns fără să stea pe gânduri, 20.000 de lei. Exact suma care a dispărut și care a fost comunicată oficial de către anchetatori. Polițiștii au decis să-l rețină și să-l ducă la audieri, unde a recunoscut într-o oarecare măsură fapta, dar a refuzat să spună polițiștilor ce a făcut cu banii. Niciun leu din cei 20.000 nu a fost recuperat până acum. Bărbatul a fost propus pentru arestare preventivă, în schimb, procurorii au decis să-l plaseze în control judiciar pentru 60 de zile.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Hoţul care a dat spargerea la tonomatul din curtea Poliţiei Galaţi era chiar proprietarul chioşcului. Detaliul care l-a dat de gol