Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Hunedorean ucis cu sălbăticie și ascuns în munți. Trupul bărbatului a fost găsit la o lună de la dispariție

Cadavrul unui bărbat de 53 de ani din Geoagiu Băi a fost găsit într-un loc izolat din munţi, la o lună de la data dispariţiei sale. Trupul ar fi fost ascuns chiar de cel care ar fi comis crima, un bărbat de 60 de ani cu care victima a fost văzută ultima oară. Anchetatorii susţin că supectul era băut şi ar fi lovit victima de mai multe ori. Acum, localnicii au făcut descoperirea şi au dat alarma. 

de Redactia Observator

la 23.12.2021 , 15:37

Totul s-ar fi întâmplat pe fondul consumului de alcool. De altfel, victima și suspectul obișnuiau să bea împreună, relatează reporterul Observator Iulia Pop.

Cadavrul bărbatului a fost găsit într-un loc izolat din munți, la marginea satului Rengheţ

Crima s-ar fi petrecut în noaptea de 21 spre 22 noiembrie. Bărbatul de 53 de ani a fost lovit în mod repetat în zona capului și a toracelui, iar în scurt timp a murit.

Vezi și

Trupul său, plin de urme de violență, a fost ascuns într-o zonă izolată, la marginea satului Rengheţ din Hunedoara. Alertate de nepoata bărbatului, echipe ale Salvamont, polițiști, dar și oameni simpli l-au căutat în zadar până la începutul acestei săptămâni. 

Pe acelaşi subiect

Suspectul de crimă, plasat sub control judiciar

Suspectul, un bărbat în vârstă de 60 de ani, a fost plasat sub control judiciar încă de la data dispariției victimei. Tot sub control judiciar se află și acum, chiar dacă după descoperirea cadavrului, procurorii au solicitat arestarea sa preventivă.

Tribunalul Hunedoara a respins cererea.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Hunedorean ucis cu sălbăticie și ascuns în munți. Trupul bărbatului a fost găsit la o lună de la dispariție