Antena Meniu Search
x

Video Ia românească, sărbătorită la Paris de peste 100 de români din Diaspora alături de Nina Hariton, câştigătoarea sezonului 11 "Chefi la cuţite"

Peste 100 de români din Diaspora au sărbătorit ia românească la Paris, cu un cooking show semnat de câştigătoarea Chefi la cuţite, sezonul 11. Au cântat şi au dansat pe muzică populară dar au gustat şi din preparate delicioase.

de Redactia Observator

la 24.06.2023, 22:42

Vezi și

Aseară, câştigătoarea marelui trofeu şi 3 concurenţi ai show-ului Chefi la cuţite au încântat diaspora română din Paris. "Va multumim ca ne ornorati cu prezenta dumneavoastra, sunteti toti minunaţi in iile romanesti. Am tinut foarte mult sa facem acest eveniment astazi pentru ca eu tin foarte mutl la cultura romaneasca", a declarat Nina Hariton, câştigătoarea sezonului 11 "Chefi la cuţite". În noaptea de Sânziene, cei 4 chefi au sărbătorit ia românească, au cântat muzică populară şi au gătit înconjuraţi de zeci de români pofticioşi, cu aceleaşi emoţii ca în competiţie.

Nina Hariton a câştigat premiul de 30.000 de euro

"Am invitat colegii mei de la Chefi la cuţite sa facem un cooking show, o reţetă pe alocuri simplă, dar vrem să vă dăm câteva sfaturi culinare. O sa facem un somon cu spanac saute si o sa facem un sos maison asa cum spun francezii", a declarat Nina Hariton, câştigătoarea sezonului 11 "Chefi la cuţite". Provocarea Ninei Hariton şi a colegilor a fost să îmbine tradiţia cu eleganţa farfuriilor fine dining, cu care s-au obişnuit spectatorii la Chefi la cuţite.

La insistenţele publicului, concurenţii au dezvăluit câteva dintre secretele din culisele emisiunii. "Emisiunea s-a filmat o lună de zile deci 4 saptamani de la 9 dimineata pana la 2 dimineata. Battelurile durau o ora fix, deci cum se vede la televizor. Nu mă aşteptam să câştig, speram foarte mult! Nu am încetat niciodată să cred până în momentul în care Gina a anunţat numele meu. Nicio clipă nu m-am îndoit de faptul că eu pot.", a declarat Nina Hariton, câştigătoarea sezonului 11 "Chefi la cuţite". Cu un cod în stil japonez, homar şi ciocolată, Nina Hariton a câştigat premiul de 30.000 de euro şi marele trofeu într-o finală care a adunat în faţa televizoarelor un număr record de telespectatori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Ia românească, sărbătorită la Paris de peste 100 de români din Diaspora alături de Nina Hariton, câştigătoarea sezonului 11 "Chefi la cuţite"