Antena Meniu Search
x

Video "I-a tăiat un TIR drumul, s-a speriat, a tras tare de volan". Trei copile de 11, 13 și 14 ani, spulberate de un șofer beat, pe o șosea din Bistrița

Trei eleve au ajuns, ieri, la spital după ce un șofer băut, de 47 de ani, le-a lovit în plin în timp ce circulau pe marginea unui drum județean din Bistrița-Năsăud. Bărbatul se afla la volanul unei camionete, iar aburii alcoolului l-au făcut să piardă controlul volanului. După impact, mașina a ajuns pe contrasens, cu roțile în sus. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

de Redactia Observator

la 27.10.2023, 09:20

Vezi și

Cele trei fete, care și-au văzut moartea cu ochii, se întorceau de la școală când au fost lovite de mașina condusă de șoferul ameţit. 

Bărbat: I-a tăiat un TIR drumul, curba, s-a speriat, a tras tare de volan şi l-o luat spatele, s-a răsturnat şi din păcate erau vreo tre fete pe aici pe drum. Erau speriate. 

Paramedicii și cei de la ambulanță au reușit să stabilizeze victimele și apoi le-au transportat la spital pentru investigaţii amănunţite.

Marius Rus, purtător de cuvânt ISU Bistrița-Năsăud: Trei minori prezentau mărci traumatice vizibile, policontuzionaţi, respectiv unul dintre aceştia prezenta o fractură deschisă la nivelul unui membru inferior. Cele trei fete cu vârste cuprinse între 14 şi 15 ani au fost stabilizate de către un echipaj de prim ajutor SMURD şi un echipaj SAJ. 

Pe acelaşi subiect

Fetele de 11, 13 și 14 ani sunt în stare stabilă

Șoferul lucra pentru o firmă și tocmai de aceea nimeni nu își explică de ce s-a urcat băut la volan.

Crina Sîrb, purtător de cuvânt IPJ Bistrița-Năsăud: Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital unde i s-au prelevat mostre biologice în vederea determinării cu exactitate a alcoolemiei. 

Camelia Strungari, purtător de cuvânt Spitalul Județean Bistrița: Cele trei minore în vârstă de 11, 13, respectiv 14 ani, politraumatizate în urma accidentului rutier din localitatea Galaţii Bistriţei şi care au fost aduse la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa sunt în stare stabilă, conştiente, cooperante şi în acest moment beneficiază de tratament de specialitate. 

Polițiștii continuă investigațiile pentru a afla cu exactitate condițiile în care s-a produs accidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "I-a tăiat un TIR drumul, s-a speriat, a tras tare de volan". Trei copile de 11, 13 și 14 ani, spulberate de un șofer beat, pe o șosea din Bistrița