Antena Meniu Search
x

Video “I-a zburat motorul tot”. Un tânăr de 25 de ani a murit pe loc, după ce a intrat cu maşina într-un stâlp în centrul Clujului. Martorii spun că ar fi avut 140 km/h

Accident înfiorător duminică la primele ore ale dimineţii. Un tânăr de 25 de ani şi-a pierdut viaţa, după ce a intrat cu maşina, în viteză, într-un stâlp de iluminat din centrul oraşului Cluj-Napoca. Martorii spun că bărbatul ar fi circulat cu 140 km/h, informează reporterul Observator Alex Prunean.

de Monica Palade

la 25.09.2022, 15:31

Vezi și

Impactul a fost atât de violent, încât autoturismul a smuls stâlpul de iluminat şi mai apoi a intrat prin maşină şi l-a străpuns şi pe şofer. Tânărul a rămas prins, astfel, între fiarele maşinii. Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru el.

“I-a zburat motorul tot”, a mărturisit un martor, care a filmat la scurt timp după impact. Din primele informaţii, şoferul absolvise Facultatea de Drept şi obişnuia să se drogheze mult.

Ce spun salvatorii

Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață la un grav accident rutier petrecut pe Calea Moților din Cluj-Napoca. Apelul de urgență a venit la ora 6:18, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale, precum și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. Ulterior, în sprijin a venit și o autospecială cu modul de descarcerare de la Detașamentul 1.

În momentul în care pompierii au ajuns la fața locului, aceștia au găsit un autoturism puternic avariat. Înăuntru se afla un bărbat încarcerat, care prezenta leziuni incompatibile cu viața. Drept urmare, nu s-au mai putut aplica manevre de resuscitare. Mai exact, a fost vorba despre un tânăr în vârstă de 25 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » “I-a zburat motorul tot”. Un tânăr de 25 de ani a murit pe loc, după ce a intrat cu maşina într-un stâlp în centrul Clujului. Martorii spun că ar fi avut 140 km/h