Antena Meniu Search
x

Iadul unei fetiţe de 14 ani, violată de tatăl vitreg. Totul a ieşit la iveală după ce copila a născut. Monstrul cu chip de om, arestat pentru 30 de zile

Bărbatul de 49 de ani dintr-o comună din Mehedinţi, care în urmă cu un an, şi-a violat fiica vitregă, o copilă de 13 ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Totul a ieşit la iveală, după ce minora a rămas însărcinată, iar în urmă cu două luni a născut o fetiţă la o maternitate din Drobeta- Turnu Severin. Atenţie, vă avertizăm că urmează detalii cu un puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 12.01.2024, 08:15

Vezi și

Acesta este momentul în care monstrul cu chip de om a fost săltat de poliţişti. Bărbatul se căsătorise cu mama copilei, o femeie de 33 de ani, în urmă cu patru ani, iar la scurt timp, cel care ar fi trebuit să o îngrijească pe fată. a început să o abuzeze sexual.

Gheorghe Ciocan, Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi: La începutul anului 2023, persoana vătămată, o minoră în vârstă de 13 ani, la momentul comiterii faptei, a fost abuzată sexual de către tatăl ei vitreg, un bărbat în vârstă de 49 de ani. 

În urma abuzurilor repetate ale tatălui său vitreg, fata a rămas însărcinată, iar în luna noiembrie aceasta a adus pe lume o fetiţă.

Gheorghe Ciocan, Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi: În cauză a fost administrată proba cu expertiză genetică, stabilindu-se faptul că inculpatul este tatăl biologic al nou-născutului. 

Pe acelaşi subiect

Acum, atât copila, cât şi surorile ei de 12 şi 15 ani au ajuns în grija asistenţilor sociali.

Amalia Lungu, DGASPC Mehedinţi: Beneficiază şi de consiliere psihologică, foarte importantă, pentru a depăşi situaţia în care s-au aflat în familie. Bebeluşul are şi acesta o măsură de protecţie, în sensul că este la un asistent maternal profesionist, şi bineînţeles că s-a căutat şi pentru acesta un mediu familiar. 

Ieri, individul de 49 de ani, care şi-a abuzat sexual fiica vitregă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Iadul unei fetiţe de 14 ani, violată de tatăl vitreg. Totul a ieşit la iveală după ce copila a născut. Monstrul cu chip de om, arestat pentru 30 de zile