Antena Meniu Search
x

Iarnă în România. Peste 200 de utilaje de deszăpezire cu tone de material antiderapant, scoase pe şosele

Iarna s-a instalat deja în unele zone din România. După apariţia ninsorilor, drumarii au acţionat cu peste 200 de utilaje care au împrăştiat de tone de material antiderapant pe întreaga reţea de drumuri naţionale şi autostrăzi, acolo unde a fost necesar.

Iarna s-a instalat deja în unele zone din România. După apariţia ninsorilor, drumarii au acţionat cu peste 200 de utilaje care au împrăştiat de tone de material antiderapant pe întreaga reţea de drumuri naţionale şi autostrăzi, acolo unde a fost necesar.

Având în vedere că în România au apărut primele ninsori, CNAIR  anunţă că se acţionează în toate zonele afectate de condiţiile de iarnă, pentru siguranţa participanţilor la trafic.

Drumarii au acţionat pe întreaga reţea de drumuri naţionale şi autostrăzi din România cu 231 de utilaje de deszăpezire şi au răspândit 562 de tone material antiderapant, acolo unde s-a impus, de joi, ora 17.00, până vineri, la ora 17.00.

Autorităţile îi sfătuiesc pe şoferi să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate pentru condiţii de iarnă.

Totodată, este recomandat ca aceştia să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Iarnă în România. Peste 200 de utilaje de deszăpezire cu tone de material antiderapant, scoase pe şosele