Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un ieşean a vrut să-i dea foc soţiei, a stropit-o cu benzină, dar când a aruncat chibritul femeia s-a ferit şi a ars el

Un tânăr din județul Iași a ajuns în stare gravă la spital, împreună cu soția sa, căreia a încercat să-i dea foc, stropind-o cu benzină.

de Redactia Observator

la 19.07.2018 , 20:05

Un tânăr din județul Iași a ajuns în stare gravă la spital, împreună cu soția sa, căreia a încercat să-i dea foc, stropind-o cu benzină.

Medicii ieșeni au precizat că ambii au arsuri, însă tânărul este mai grav.

"Bărbatul a suferit arsuri de gradul II prin flacără generată de lichid inflamabil (benzină) pe aproximativ 30% din suprafața corpului (craniu și torace). Acesta a fost internat. Din informațiile pe care le deținem, totul ar fi pornit de la un conflict familial, respectiv soțul ar fi aruncat cu benzină spre soție și, accidental, s-ar fi stropit și el. Când ar fi aprins flacăra, soția s-ar fi ferit, iar bărbatul ar fi suferit arsuri pe o suprafață mai mare a corpului", a precizat șeful UPU-SMURD Iași.

Articolul continuă după reclamă

Conform acesteia, și femeia a fost internată în spital cu arsuri de gradele I și II pe aproximativ 5% din suprafața corpului, respectiv pe mâna stângă și pe torace.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Un ieşean a vrut să-i dea foc soţiei, a stropit-o cu benzină, dar când a aruncat chibritul femeia s-a ferit şi a ars el