Antena Meniu Search
x

Video Ieşenii nu au fost de acord cu limitare vitezei la 30km/h prin oraş. Ce prevedea decizia pusă în dezbatere publică de Primărie

La doar o lună după ce a fost lansat în dezbatere publică, în Iaşi, proiectul privind limitarea vitezei la 30 de kilometri pe oră pe prima bandă a picat.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 28.08.2021, 09:36

Vezi și

60% dintre cei care au răspuns întrebării ce a fost pusă pe site-ul Primăriei au spus că nu sunt de acord cu această idee. Practic, propunerea presupunea ca pe străzile foarte aglomerate unde sunt mai mult de 4 benzi, pe prima bandă viteza să fie limitată la 30 km/h. A fost în dezbatare publică această idee timp de două săptămâni, dar ieşenii nu au fost de acord cu ea, motiv pentru care nu se va merge mai departe cu acest plan.

Ideea Primăriei de a reduce viteza venise tocmai în urma faptului că, în general, în acele zone, pietonii sunt puşi în pericol de faptul că se circulă cu viteză destul de mare. Cum ieşenii nu au fost de acord cu ideea, se va circula ca şi până acum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Ieşenii nu au fost de acord cu limitare vitezei la 30km/h prin oraş. Ce prevedea decizia pusă în dezbatere publică de Primărie