Antena Meniu Search
x

Imaginea durerii: O asistentă de la Spitalul Pantelimon, surprinsă dormind într-o cutie pentru că toate paturile sunt ocupate

Imagine dureroasă surprinsă într-un spital din România. O asistentă de la Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Pantelimon“ din București a fost surprinsă dormind așezată într-o cutie, pentru că toate paturile din spital erau ocupate.

De Monica Palade la 17.10.2021, 23:04

Imaginea a fost publicată pe pagina de Facebook RO Vaccinare. Femeia este îmbrăcată în combinezon şi poartă mască sanitară, fiind înconjurată de alte cutii. 

Imaginea durerii 

„Epuizare… O asistentă medicală de la Spitalul Clinic de Urgență Sf. Pantelimon se odihnește preț de câteva momente, între mult prea multele cazuri grave din UPU. Din păcate, toate paturile, scaunele și mesele sunt ocupate de pacienți în stare gravă. Și? Urgențele continuă să vină! Sperăm ca mesajul să ajungă la toți cei care încă mai stau pe gânduri. Vă rugăm: mergeți la vaccinare. Este cea mai la îndemână soluție de protecție împotriva COVID-19”, este mesajul postat pe pagina oficială a Platformei naționale de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19 pe Facebook.

RO Vaccinare precizează că imaginea a fost surprinsă în Spitalul Clinic de Urgență “Sf. Pantelimon“ din București.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Imaginea durerii: O asistentă de la Spitalul Pantelimon, surprinsă dormind într-o cutie pentru că toate paturile sunt ocupate