Antena Meniu Search
x

Foto Imaginea zilei. Un băieţel de patru ani s-a împrietenit cu un pui de cerb şi l-a adus acasă, în Statele Unite

Un băiețel de patru ani și-a surprins mama aducând cu el acasă un pui de cerb pe care l-a întâlnit într-o pădure din apropierea casei de vacanţă.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 29.01.2021, 16:37

Dominic lângă puiul de cerb
Un băieţel de patru ani s-a împrietenit cu un pui de cerb şi l-a adus acasă, în Statele Unite - Facebook/ Stephanie Brown
  • Familia se afla în vacanţă
  • Imaginea a ajuns virală în mediul online

Stephanie Brown a rămas blocată când şi-a găsit fiul de doar patru anişori pe veranda casei, cu un pui de cerb lângă el, în timpul unei vacanțe de familie în stațiunea Massanutten din Virginia.

Dominic şi-a surprins cu adevărat mama care n-a stat mult pe gânduri şi a imortalizat momentul inedit, despre care a vorbit mai apoi pe Facebook.

Imaginea comică a ajuns imediat virală în mediul online, oamenii fiind impresionaţi de cât de cuminte stătea puiul de cerb în prezenţa copilului de patru ani.

Băiat de patru ani, fotografiat lângă un pui de cerb

Stephanie a explicat că familia se pregătea să plece din staţiunea Massanutten, terminându-şi vacanţa de câteva zile şi urmând a se întoarce acasă la Ragged Point Beach din Virginia, când Dominic a apărut pe veranda casei împreună cu noul său prieten.

Poziția împărtășită pe Facebook, care a adunat de atunci peste 16.000 de aprecieri și aproape 20.000 de share-uri, îl arată pe Dominic, îmbrăcat într-o pereche de pijamale simpatice cu Rudolph the Red Nose Reindeer, stând vesel lângă „noul său prieten”.

Micul cerb nu părea nici el să se grăbească undeva, ba chiar se uita curios la Stephanie.

„Am fost şocată,mi-am spus: ‘În niciun caz, mintea mea îmi joacă feste’. Lui Dominic nu i s-a părut nimic anormal, ceea ce era foarte ciudat” a povestit mama băiatului care și-a scos rapid telefonul pentru a surprinde momentul unic.

Dominic l-a numit pe noul său prieten „Flash”, după supereroul DC Comics, potrivit Daily Mail.

La scurt timp după, mama a trebuit să îi explice băieţelului că prietenul său trebuie să se întoarcă în pădure pentru a fi găsit de propria lui mămică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Imaginea zilei. Un băieţel de patru ani s-a împrietenit cu un pui de cerb şi l-a adus acasă, în Statele Unite