Antena Meniu Search
x

Imaginile accidentului din Bucureşti. Un şofer şi-a zdrobit maşina de o autoutilitară cu lemne

Un bărbat aproape că a fost decapitat după ce maşina pe care o conducea a intrat cu viteză ameţitoare într-un vehicul plin cu scânduri ieşite în afară. Accidentul a fost surpins de camerele de supraveghere, iar imaginile au fost obţinute în exclusivitate de echipa Observator. Şoferul vinovat a fost şi singurul rănit. Este acum la spital şi se zbate între viaţă şi moarte.

Valentin Stan
de Valentin Stan

la 27.06.2020, 21:46

Vezi și
  • Şoferul este în stare gravă la Spitalul Floreasca.
  • Procurorii au deschis dosar penal.

Şoseaua Colentina. Puţin după ora prânzului, trei maşini opresc la semafor, iar şoferii aşteaptă culoarea verde. În imaginile surpinse de camerele de supraveghere apare un individ care goneşte pe şosea. Nu dă niciun semn că ar vrea să frâneze şi se îndreaptă direct spre maşina plină cu scânduri. Impactul e imposibil de evitat.

Accidentul a fost atât de violent încât parbrizul şi airbag-urile au fost distruse complet de scânduri. Bucăţile din lemn aproape că l-au decapitat pe şofer.

Masina plina cu lemne era oprita la semafor. Din primele informatii pe care le avem de la politisti, se pare ca soferul ranit grav nu ar fi fost atent la drum. În plus, ar fi avut si o viteza foarte mare.

Andra Arsintescu, Brigada Rutieră Bucureşti: A fost restricţionată circulaţia pe sensul de intrare în municipiul Bucureşti, iar în urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a bărbatului de 58 de ani care a fost transportat la spitalul Floreasca.

Bogdan Opriţa, purtător de cuvânt: Este în stare foarte gravă. Are un traumatism cranian complex. Ramâne internat la terapie intensivă.

Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor pe care le are bărbatul. Şoferul lovit nu poate să-şi explice cum s-a produs accidentul.

“Eram la volan, stateam la semafor. Aveam Audi negru in fata mea si, deodată, am auzit o bubuitura. A venit cu viteza foarte mare din spate. Peste 100, viteza foarte mare. N-am mai vazut nimic, am vazut alb”, povesteşte şoferul.

Deşi Codul Rutier interzice transportul obiectelor mai lungi decât maşina, există câteva excepţii. Este permis acest lucru doar dacă şoferul are autorizaţie şi dacă a semnalizat corespunzator marfa.

Procurorii au deschis dosar penal şi verifică dacă lemnele erau transportate conform legii. Anchetatorii iau în calcul inclusiv o defecţiune tehnică sau o boală a şoferului în vârstă de 58 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Imaginile accidentului din Bucureşti. Un şofer şi-a zdrobit maşina de o autoutilitară cu lemne