Antena Meniu Search
x

Imagini dramatice în Botoșani: o mașină a luat foc, după ciocnirea cu un microbuz cu pasageri

Imagini dramatice suprind scene de la accidentul din Gorbănești, din Botoșani. O mașină a luat foc după ce s-a izbit de un microbuz cu pasageri.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 05.01.2020, 16:50

Mașina în flăcări în accidentul din Botoșani, cu un microbuz
Un autoturism a luat foc după ciocnirea cu un microbuz cu pasageri în Botoșani, la Gorbănești - ISU Botoșani

Imagini dramatice suprind scene de la accidentul din Gorbănești, din Botoșani. O mașină a luat foc după ce s-a izbit de un microbuz cu pasageri.

Impactul frontal între cele două mașini a fost deosebit de violent. Lovit, autoturismul a luat foc și a fost complet distrus.

Au fost și minute bune de haos. Atât pasagerii microbuzului, cât și cei din mașină au reacționat panicați. Patru persoane erau în automobil, iar trei au reușit să iasă la timp. A patra persoană, o femeie care era în stare inconștientă, a fost salvată din flăcări de un pompier aflat în timpul liber.

În total, 13 persoane au fost implicate în accidentul din Gorbănești, de pe DN 29D. 11 au fost rănite și transportate la spital. Unul dintre răniți a fost spitalizat în stare inconștientă.

Cauzele accidentului sunt, deocamdată, necunoscute. Autoritățile au activat Planul Roșu și au trimis echipe de intervenție masive la locul impactului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Imagini dramatice în Botoșani: o mașină a luat foc, după ciocnirea cu un microbuz cu pasageri