Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Primele imagini cu presupusul criminal al lui Emi Pian. Principalul suspect, dus la audieri (Video)

Presupusul criminal al interlopului Emi Pian a fost scos din Spitalul Universitar de Urgență Elias și transportat, sub escortă, la Poliția Capitalei, pentru audieri.

de Veronica Micu

la 07.08.2020 , 11:35

  • Presupusul criminal a fost până acum internat la Spitalul Elias din Capitală, sub pază.
  • El este audiat la această oră de polițiști.

Principalul suspect în cazul uciderii interlopului Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, este audiat la această oră la Serviciul Omoruri al Poliției Capitalei.

Este vorba despre un tânăr de 27 de ani, din clanul Rinu.

Principalul suspect în cazul uciderii lui Emi Pian a fost luat din spital şi dus la audieri
Vezi și

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acesta a fost până acum internat la Spitalul Elias din Capitală, sub pază.

Emi Pian, în vârstă de 39 de ani, a fost ucis, în noaptea de luni spre marți, după ce a fost înjunghiat într-un conflict între mai multe persoane, în Sectorul 6 al Capitalei.

Liderul Duduienilor a fost declarat decedat marți, în jurul orei 5.00, la două ore după ce a fost dat primul apel la numărul de urgență 112.

În timpul scandalului a fost înjunghiat și unul dintre membrii clanului Rinu, care a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar de Urgență Elias.

Cercetările în acest caz au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Citește și:
Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Primele imagini cu presupusul criminal al lui Emi Pian. Principalul suspect, dus la audieri (Video)