Antena Meniu Search
x

Video Imagini cu primul elicopter BlackHawk, destinat situaţiilor de urgenţă, sosit în România. Vom primi alte 6 aparate până la finalul anului

Primul elicopter BlackHawk, destinat gestionării situațiilor de urgență, a aterizat la sediul Inspectoratului General de Aviație al MAI.

de Redactia Observator

la 12.11.2023, 19:52

Vezi și

Sâmbătă, la sediul Inspectoratului General de Aviație al MAI a fost livrat primul elicopter BlackHawk, achiziționat în cadrul proiectului european Viziune 2020, informează DSU.

Totodată, în săptămâna 13-19 noiembrie, urmează să fie livrate încă 3 elicoptere iar, până la finalul anului să mai fie recepționate alte 3 aparate de zbor BlackHawk, dintre care 2 destinate managementului situațiilor de urgență și 1 pentru a sprijini structurile operative ale Poliției Române.

Pentru ce sunt destinate elicopterele

În perioada următoare, se va desfășura o ceremonie oficială, cu ocazia căreia vor fi prezentate aeronavele BlackHawk, care vor intra în dotarea flotei aeriene ale IGAV.

Inspectoratul General de Aviație al MAI a achiziționat 6 elicoptere Blackhawk, aparate de zbor care vor fi utilizate pentru managementul situațiilor de urgență, 3 fiind configurate pentru operațiuni maritime și 3 pentru uscat, iar 1 elicopter a fost achiziționat pentru a sprijini structurile operative ale Poliției Române.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Imagini cu primul elicopter BlackHawk, destinat situaţiilor de urgenţă, sosit în România. Vom primi alte 6 aparate până la finalul anului