Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Imagini cumplite pe autostradă, la Nădlac. Un şofer de TIR e în comă, cabina strivită de alt camion

Sunt imagini cumplite pe autostradă, la Nădlac, după un accident între două TIR-uri. Un şofer de TIR e în comă, cabina lui a fost strivită de alt camion.

de Redactia Observator

la 05.11.2018 , 10:25

Sunt imagini cumplite pe autostradă, la Nădlac, după un accident între două TIR-uri. Un şofer de TIR e în comă, cabina lui a fost strivită de alt camion.

Două TIR-uri, unul încărcat cu mere, iar celălalt gol, au intrat în coliziune pe autostradă, la aproximativ trei kilometri distanţă de vama Nădlac II. În urma impactului, şoferul unuia dintre camioane a rămas încarcerat.

"Ajuns la fața locului, echipajul pentru descarcerare a reușit extragerea victimei din autotren. Victima era inconștientă, dar cu funcții vitale. A fost predată echipajului SMURD și transportată la spital.", au precizat reprezentanții ISU Arad.

Articolul continuă după reclamă

La accident au intervenit Detașamentul Arad cu cinci pompieri cu o autospecială pentru descarcerare și un SMURD. De asemenea, s-a mai deplasat la fața locului un echipaj medical din cadrul substației Pecica a Serviciului de Ambulanță Județean Arad și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Nădlac cu o autospecială de stingere pentru asigurarea zonei – au avut loc scurgeri de carburant pe carosabil.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Imagini cumplite pe autostradă, la Nădlac. Un şofer de TIR e în comă, cabina strivită de alt camion