Antena Meniu Search
x

Imagini cumplite la Braşov, unde un Ford s-a făcut praf de podul Dârste, şoferul a murit (video)

Imagini cumplite au fost filmate la Braşov, unde un Ford s-a făcut praf de podul Dârste. Şoferul a murit în urma impactului teribil.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 16.09.2019, 09:10

Accident mortal
Imagini cumplite la Braşov, unde un Ford s-a făcut praf de podul Dârste, şoferul a murit - ISU Braşov

Imagini cumplite au fost filmate la Braşov, unde un Ford s-a făcut praf de podul Dârste. Şoferul a murit în urma impactului teribil.

Un bărbat și-a pierdut viața într-un grav accident de circulație, produs azi-noapte în municipiul Brașov, la podul Dârste. În jurul orei 00:45 autoritățile au fost alertate cu privire la faptul că s-a produs un accident rutier la podul din cartierul Dârste. în urma căruia o victima era inconștientă și încarcerată.

La fața locului s-au deplasat un echipaj cu apa și spuma, un echipaj pentru descarcerare și un echipaj SMURD. Din pacate persoana de sex masculin care era la volan a decedat. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma impactului violent, mașina a fost distrusă în totalitate. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a vedea exact cum s-a produs tragedia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Imagini cumplite la Braşov, unde un Ford s-a făcut praf de podul Dârste, şoferul a murit (video)