Antena Meniu Search
x

Galerie foto Imagini de groază pe A1, după ce un Ford Focus a intrat cu viteză sub un TIR. Șoferul mașinii a murit pe loc

Scene de coșmar, în această dimineeață, pe autostrada A1 Arad -Nădlac, după ce un Ford Focus a intrat cu viteză sub un TIR, la aproximativ 8 kilometri de punctul de trecere a frontierei Nădlac II. În urma impactului înfiorător, șoferul mașinii a murit pe loc. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 01.02.2023, 11:03

Tragedia s-a produs pe A1, la aproximativ 8 kilometri distanţă faţă de Punctul de trecere a frontierei de la Nădlac, pe sensul de ieşire din ţară. Șoferul mașinii a murit în accident.

"Accident rutier pe A1, sensul de ieşire din ţară - aproximativ 8 kilometri de la vamă, 1 autotren şi 1 autoturism, posibil o persoană încarcerată", Așa a sunat anunţul transmis de ISU Arad, imediat după producerea nenorocirii. Ulterior, pompierii au precizat că, la momentul sosirii echipajelor medicale, şoferul maşinii era mort. 

Elicopter SMURD, solicitat la locul tragediei

"În urma accidentului în care au fost implicate două persoane (şoferul autoturismului şi şoferul autotrenului) a rezultat o victimă, şoferul autoturismului. Din păcate, victima era decedată în momentul sosirii echipajelor medicale", au explicat reprezentanții ISU Arad.

Pe acelaşi subiect

Şoferul TIR-ului nu a solicitat îngrijiri medicale. La locul tragediei au intervenit pompierii militari ai Detaşamentului Arad cu un echipaj pentru descarcerare, un echipaj SMURD şi elicopterul SMURD.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele și cauzele care au dus la producerea accidentului mortal.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Iulia Pop -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Imagini de groază pe A1, după ce un Ford Focus a intrat cu viteză sub un TIR. Șoferul mașinii a murit pe loc