Antena Meniu Search
x
LIVE

Video O dubă încărcată cu ziare s-a înfipt în podul de la Băneasa. Bateria mașinii a fost aruncată la 10 metri distanță

O dubă care transporta ziare a fost la un...gard distanță să ajungă în Lacul Herăstrău. Accidentul a avut loc noaptea trecută, puţin înainte de miezul nopţii. Şoferul circula cu viteză şi n-a mai putut controla maşina din cauza poleiului de pe şosea. S-a izbit într-o balustradă, iar impactul a fost atât de puternic încât atât el, cât şi pasagera din dreapta, au rămas încarceraţi și au avut nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi scoşi din maşină. 

De Redactia Observator la 31.01.2023, 08:20
Vezi și

Duba de presă s-a înfipt în podul de la Băneasa din București. 

Eduard Marin, reporter Observator: Mașina transporta ziare și se îndrepta către Suceava. Din cauza vitezei excesive și a carosabilului umed a ajuns direct în gardul de protecție al podului. 

Șoferul și pasagera din dreapta au fost descarcerați de pompieri

La volan se afla un bărbat, iar pe scaunul din dreapta o femeie. Ambii au avut nevoie de intervenția echipelor de descarcerare pentru a fi scoși din mașină. Răniți, dar conștienți și cooperanţi, cei doi au fost transportaţi la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Acul vitezometrului s-a oprit la 80 km/h în condițiile în care pe acel segment de drum, limita maximă era de 40 km/h. În urma impactului, atât duba cât și balustrada au fost serios avariate. Chiar și bateria mașinii a fost proiectată la aproximativ 10 metri distanță de locul accidentului. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » O dubă încărcată cu ziare s-a înfipt în podul de la Băneasa. Bateria mașinii a fost aruncată la 10 metri distanță