Antena Meniu Search
x

Video "Mamă, ce-i aici! Uite ușa unde e". O șoferiță de 19 ani a făcut prăpăd cu mașina, la intrarea în Timișoara. A rupt un stâlp, bucăți din Golf au zburat pe șosea

O șoferiță de 19 ani se zbate între viață și moarte la spital, în urma unui cumplit accident de circulație. Noaptea trecută, la intrarea în Timișoara, fata a pierdut controlul volanului, iar mașina pe care o conducea a intrat cu viteză într-un stâlp de electricitate, pe care l-a pus la pământ.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 31.01.2023, 10:53

Vezi și

"Mamă, ce-i aici! Uite ușa unde e". Un martor este șocat în timp ce filmează dezastrul. 

Alarma a fost dată în jurul orei 00:40, atunci când un apel la 112 anunța un accident la intrarea în Timișoara dinspre Dumbrăvița.

"Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că o femeie, în vârstă de 19 ani, a condus un autoturism pe strada Conac din localitatea Dumbrăvița, județul Timiș, dinspre localitatea Giarmata spre Timișoara, iar la intersecția cu strada Calea Sever Bocu din Timișoara, prevăzută cu sens giratoriu, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate de pe marginea părții carosabile", a transmis Poliția Timiș. 

Mașina s-a făzut zob, șoferița a ajuns în stare gravă la spital

Pe acelaşi subiect

În urma impactului, Golful condus de tânără s-a făcut zob. Mașina a ajuns cu roțile în sus, iar bucăți din caroserie au zburat zeci de metri pe șosea.

Șoferița a fost grav rănită și transportată de urgență la spital. 

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidentul.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Iulia Pop -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Mamă, ce-i aici! Uite ușa unde e". O șoferiță de 19 ani a făcut prăpăd cu mașina, la intrarea în Timișoara. A rupt un stâlp, bucăți din Golf au zburat pe șosea