Antena Meniu Search
x

IMAGINI de la DECOLAREA avionului care s-a PRĂBUȘIT la Iași: 'Avionul s-a ridicat și apoi a căzut brusc' - VIDEO

Au apărut primele imagini de la decolarea avionului care s-a prăbușit, ieri după-amiază, în zona localității Tătăruși din județul Iași.

Au apărut primele imagini de la decolarea avionului care s-a prăbușit, ieri după-amiază, în zona localității Tătăruși din județul Iași.

Pe imaginile publicate de BitTV, se poate observa (n.r. la minutul 7:20) cum avionul pilotat de un bărbat în vârstă de 60 de ani se ridică de la sol și se ridică la o altitudine de câteva zeci de metri.

La un moment dat, acesta a dispărut, fiind observat la sol de ceilalți participanți la show-ul aerian de la Tătăruși care au alertat autoritățile.

Echipaje ale SMURD și ISU s-au deplasat la locul accidentului aviatic și au încercat să îl resusciteze pe pilot timp de aproximativ 45 de minute, însă acesta a murit din cauza rănilor grave.

Pe acelaşi subiect

Pasagerul care a supraviețuit impactului este în continuare internat în spital, însă, din fericire, starea sa de sănătate este bună.

Între timp, procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi au deschis un dosar penal şi fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă, ucidere din culpă, dar şi sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni prevăzute în codul aerian al României.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » IMAGINI de la DECOLAREA avionului care s-a PRĂBUȘIT la Iași: 'Avionul s-a ridicat și apoi a căzut brusc' - VIDEO