Video

Imagini dramatice cu momentul în care trei mașini se ciocnesc pe DN6, în Teleorman. Martorii, șocați de violenţa impactului

De Ana Maria Ghiarasim.
Publicat: 12.04.2021, 09:31.
Actualizat: 12.04.2021, 09:43

Imagini dramatice au fost filmate duminică, pe DN6, între localităţile Vităneşti şi Văceni, în judeţul Teleorman, unde trei mașini s-au ciocnit și cinci persoane au fost rănite. Printre răniți se numără și un copil de doi ani, care a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la un spital din București

Un șofer a surprins cu camera de bord momentul în care trei mașini din fața lui se ciocnesc, iar una dintre ele este aruncată la marginea șoselei. Imediat, mai multe mașini se opresc și martorii sar să scoată cât mai repede oamenii blocați în mașina răsturnată. Printre ei, un copil de doi ani.

Potrivit primelor informații, impactul s-a soldat cu rănirea a cinci persoane, toate primind îngrijiri medicale la faţa locului. Traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri pentru mai multe minute, pentru a permite intervenţia echipajelor specializate.

Copilul de doi ani a suferit o fractură deschisă la mână

Copilul, care a suferit o fractură deschisă la mână, a fost transportat la cu elicopterul SMURD la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti.

Dintre cei 4 adulți, cu traumatisme ușoare, ce au primit primul ajutor calificat, o femeie de 33 de ani a fost transportată la U.P.U. Alexandria pentru investigații medicale amănunţite.

Celelalte trei persoane adulte au refuzat să meargă la spital

Tot duminică după-amiază, un șofer în vârstă de 22 de ani și-a văzut moartea cu ochii după ce a căzut cu mașina de pe un dig din județul Vâlcea, la o diferență de nivel de circa 30 de metri, apoi a luat foc.

Acest articol a fost realizat cu informațiile și imaginile transmise de reporterul Observator Cristina Oprea.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.