Antena Meniu Search
x

Video Imagini dramatice din timpul incendiului din Popești-Leordeni. Oamenii din zonă au fost treziți din somn de autorități

Au fost clipe de panică în această dimineaţă în Popeşti Leordeni, lângă Bucureşti. Un depozit de materiale reciclabile a ars ca o torţă. Şapte angajaţi erau înăuntru, dar pompierii i-au evacuat la timp. Autorităţile i-au trezit pe oamenii din zonă cu o alarmă, un mesaj Ro-Alert. Norul de fum s-a răspândit pe kilometri, dar inspectorii de mediu spun că nu a fost toxic pentru populaţie.

de Redactia Observator

la 05.12.2021, 19:26

Vezi și

Alarma s-a dat în această dimineaţă, în jurul orei şase în Popeşti Leordeni. Flăcări uriaşe au cuprins curtea unui centru de reciclare de lângă centura Capitalei. Imediat, şi halele au fost cuprinse de vălvătaie. Pompierii au venit de urgenţă la faţa locului. Depozitele erau pline de produse electrocasnice, în special frigidere. Şapte angajaţi erau în acel moment în hală. Salvatorii i-au evacuat de urgenţă.

Mesaj Ro-Alert după incendiul din Popeşti Leordeni

Flăcările au mistuit materialele din curte, iar un nor negru, dens şi înecăcios s-a ridicat deasupra depozitului. Locuitorii din zonă au fost treziţi de alarmele telefoanelor. Autorităţile au emis un mesaj Ro-Alert, în care îi sfătuiau pe oameni să evite zona.

Mai bine de patru ore s-au luptat pompierii cu focul. Misiunea a fost dificilă, mai ales că în zonă nu erau surse de alimentare cu apă. Pentru că exista pericolul ca fumul să fie toxic, comisarii Gărzii de Mediu au venit să facă măsurători. Autorităţile trebuie să stabilească acum de la ce a pornit incendiul. Firma avea autorizaţie pentru colectarea deşeurilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Imagini dramatice din timpul incendiului din Popești-Leordeni. Oamenii din zonă au fost treziți din somn de autorități