Antena Meniu Search
x

VIDEO EMOŢIONANT. Un câine şi-a păzit stăpânul mort, toată noaptea, în curtea casei. Fostul militar a murit de frig

Un fost cadru militar din Bârlad a fost găsit mort, din cauza frigului, în curtea mamei sale. Teribila descoperire a fost făcuta de un vecin, care a anunţat autoritățile.

Vezi și

Un fost cadru militar din Bârlad a fost găsit mort, din cauza frigului, în curtea mamei sale. Teribila descoperire a fost făcuta de un vecin, care a anunţat autoritățile.

Bărbatul în vârstă de 62 de ani era în vizită la mama lui, în satul Delenii de Jos. Localnicii spun că omul ar fi petrecut aseară câteva ore cu nişte amici, la o crâşmă. A plecat singur spre casă, însă în curtea casei s-a prăbuşit şi a căzut în zăpadă. Nu s-a mai putut ridica. A murit îngheţat, spun oamenii. 

Un bărbat l-a găsit dimineaţă, la câţiva metri se casă, acoperit de zăpadă. Era decedat.

Câinele mamei sale, de care bărbatul se ataşase, nu s-a mişcat de lângă el toată noaptea. Nici criminaliştii sosiţi la faţa locului nu au putut să-l dezlipească pe bietul animal de cadavru, pe perioada anchetei. 

"A fost cadru militar. Venea deseori la mama lui, care are aproape 90 ani. Era singurul ei sprijin. Un om cuminte, nu a creat probleme. Îşi vedea de treaba lui! Îmi pare rau că a murit astfel! Suferea cu inima, dar nu era de moarte!", a spus Ion Arnăutu, un localnic. 

Este al doilea caz de deces, din cauza frigului, în judeţul Vaslui. Duminică, o femeie de 43 de ani a fost găsită fără viaţă la câţiva paşi de locuinşa socrului său. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » VIDEO EMOŢIONANT. Un câine şi-a păzit stăpânul mort, toată noaptea, în curtea casei. Fostul militar a murit de frig