Antena Meniu Search
x

Video Imagini dramatice pe Centura București. O camionetă a luat foc în mers, între Tunari și Otopeni. Traficul a fost blocat total zeci de minute

Un incendiu puternic a avut loc seara trecută pe Centura Bucureşti, între localităţile Tunari şi Otopeni. 
O camionetă de curierat a luat foc în mers, iar flăcările au înghiţit rapid întregul autoturism. Din fericire, şoferul a reuşit să iasă din camionetă la timp şi nimeni nu a fost rănit. 

de Redactia Observator

la 26.01.2023, 08:07

Vezi și

O camionetă de curierat a luat foc, miercuri seara, în timpul mersului, pe DN Centura București, între Tunari și Otopeni. Șoferul a reușit să iasă din mașină. 

Traficul a fost blocat total zeci de minute, între Tunari și Otopeni

"Pe DN Centura București, între localitățile Tunari și Otopeni, județul Ilfov, o autoutilitară de curierat a luat foc în timpul deplasării. Șoferul a reușit să iasă din mașina în flăcări. Nu sunt alte persoane rănite, însă traficul rutier este oprit pe sensul de mers către Otopeni, astfel că în zonă se circulă îngreunat, pe celălalt fir", a transmis, aseară, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Traficul rutier a fost blocat total, pe un sens de mers, aproximativ o oră. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Imagini dramatice pe Centura București. O camionetă a luat foc în mers, între Tunari și Otopeni. Traficul a fost blocat total zeci de minute