Antena Meniu Search
x

Imagini de groază în Suceava. Un tânăr şi-a pus dulăii amstaff să sfâşie un câine vagabond, pe stradă

Imagini de groază în Suceava, acolo unde un tânăr şi-a pus dulăii amstaff să sfâşie un câine vagabond, pe stradă. Victima a rămas fără ochi şi a fost dus la un cabinet medical veterinar mai mult mort decât viu.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 14.02.2019, 14:27

Câinele atacat a fost salvat de o rudă a tânărului
Imagini de groază în Suceava. Un tânăr şi-a pus dulăii amstaff să sfâşie un câine vagabond, pe stradă - Captură video

Imagini de groază în Suceava, acolo unde un tânăr şi-a pus dulăii amstaff să sfâşie un câine vagabond, pe stradă. Victima a rămas fără ochi şi a fost dus la un cabinet medical veterinar mai mult mort decât viu.

O postare de pe facebook a devenit virală, fiind filmaţi doi câini amstaff care sfâşie pe uliţa unui sat din Suceava un câine vagabond. Asociatia Pentru Protectia Animalelor Kola Kariola l-a identificat pe stăpânul dulăilor şi a cerut ca împotriva lui să se ia toate măsurile legale.

"CEREM DE URGENTA POLITIEI ARESTAREA ACESTUI INFRACTOR, deoarece reprezinta un pericol public!!

Aceste imagini nu sunt recomandate cardiacilor!

Pe acelaşi subiect

Cu ajutorul celor de la asociatia Casa lui Patrocle din Suceava s-a aflat cauza datorita careia acel caine, care ieri facea inconjurul internetului socand o lume intreaga, a ramas complet fara ochi, iar toata zona capului este distrusa.

Acest individ, Severin Ciprian din localitatea Brosteni, jud. Suceava, si-a pus cainii din rasa amstaff sa il sfasie pe acest amarat.", se scrie în postare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sursa citată spune că o rudă a băiatului a slavat câinele sfâşiat de la moarte: "Daca nu intervenea cineva din familia individului, cainele era acum mort. 

In prezent starea cainelui nu este deloc una buna, infectiile sunt cumplite, ii curge puroi din cap, ochi si urechi."

Dosar penal pe numele proprietarului dulăilor amstaff

Proprietarul celor doi dulăi amstaff care au fost filmaţi pe o stradă din Broşteni sfâşiind un ciobănesc fără stăpân a fost audiat de poliţiti ai IPJ Suceava, care au deschis dosar penal pentru infracţiunile de organizare de lupte de câini fără drept, faptă care se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, citat de Informaţia Ta, Ionuţ Epureanu, s-au făcut deja o serie de verificări în bazele de date, iar tânărul are înscrise animalele în registrul câinilor periculoşi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Imagini de groază în Suceava. Un tânăr şi-a pus dulăii amstaff să sfâşie un câine vagabond, pe stradă