Antena Meniu Search
x

Imagini groaznice la Bistrița. Niște monștri fără suflet au legat acest cățeluș de mașină și l-au târât prin oraș. Cineva a reușit să filmeze (VIDEO)

Un bistrițean a reușit să filmeze un lucru halucinant pe raza localității Năsăud. Bărbatul a surprins câțiva indivizi care târau după mașină, pe asfalt...

Imagini groaznice la Bistrița. Niște monștri fără suflet au legat acest cățeluș de mașină și l-au târât prin oraș. Cineva a reușit să filmeze (VIDEO)

Un bistrițean a reușit să filmeze un lucru halucinant pe raza localității Năsăud. Bărbatul a surprins câțiva indivizi care târau după mașină, pe asfalt, un biet cățeluș. Acesta a transmis imaginile revoltătoare presei locale.

Martorul, care a dorit ca sunetul să fie scos de pe filmare, pentru a nu fi recunoscut, a oprit mașina pe care o conducea și le-a solicitat bărbaților să se oprească din ce făceau, atrăgându-le atenția că nu este în regulă ce fac.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Știți că nu aveți voie să faceți așa ceva cu animalele?” „Dar de ce? Nu poți merge pe drum?” „Păi vă întreb.” „De ce?” „Păi eu pot merge liniștit, dar dvs. nu o să puteți merge liniștit.” „Atunci ce-i baiul?” „Nu poți merge în drumul tău?”

Totul s-a întâmplat în Năsăud, la intrarea dinspre Salva, în zona Valea Podului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Evenimente » Imagini groaznice la Bistrița. Niște monștri fără suflet au legat acest cățeluș de mașină și l-au târât prin oraș. Cineva a reușit să filmeze (VIDEO)