Antena Meniu Search
x

Imagini impresionante în Timiș. Românii se pot vaccina în lanul de lavandă

Participanții la Festivalul Lavandei din județul Timiș se pot vaccina anti-COVID. Un centru mobil de vaccinare organizat de Spitalul Clinic Militar de Urgenţă Dr. Victor Popescu din Timişoara a fost instalat în cadrul evenimentului care ține trei zile.

de Redactia Observator

la 13.06.2021, 17:34

Festivalul Lavandei are loc în localitatea Fibiș, la aproximativ 40 de kilometri distanță de Timișoara. Evenimentul a început vineri și se va încheia duminică.

„Vară, soare și lavandă, ce ți-ai putea dori mai mult? Mirosul proaspăt al naturii și zâmbetele oamenilor ne aduc aminte de normalitate, de o viața simplă de dinainte de pandemie. Un firesc care părea că e departe de noi la un moment dat, dar iată-ne aici, la Festivalul Lavandei în Fibiș, la 40 de km de Timișoara. În aceste trei zile ale Festivalului Lavandei, centrul mobil de vaccinare al Spitalului Militar Timișoara vă așteaptă într-un număr cât mai mare la vaccin”, au anunțat reprezentanții spitalului militar.

Persoanele care doresc să se vaccineze, o pot face în cele trei zile, în intervalul orar 08.00-20.00. La centrul mobil se folosește vaccinul Johnson&Johnson, utilizat într-o singură doză.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Imagini impresionante în Timiș. Românii se pot vaccina în lanul de lavandă