Antena Meniu Search
x

Primele imagini din operaţia în care o pacientă a luat foc la Floreasca arată erorile comise

Au apărut primele imagini din timpul intervenţiei în care pacienta de 66 de ani a luat foc la Spitalul Floreasca. Capturile de pe camerele de supraveghere surprind momentul în care profesorul Mircea Beuran intră în sala de operaţie şi se alătură echipei de chirurgi, după ce incendiul a fost stins.

de Redactia Observator

la 08.01.2020, 21:19

Vezi și

Au apărut primele imagini din timpul intervenţiei în care pacienta de 66 de ani a luat foc la Spitalul Floreasca. Capturile de pe camerele de supraveghere surprind momentul în care profesorul Mircea Beuran intră în sala de operaţie şi se alătură echipei de chirurgi, după ce incendiul a fost stins. Medicul apare fără bonetă sau mască, dar cu ceasul la mână! Se apropie de pacientă şi pare să o examineze. În aceleaşi imagini apar cel puţin alte cinci persoane care asistă la operaţie de pe margini. Unele dintre ele nu sunt echipate corespunzător. 

Între timp, ancheta de la spitalul Floreasca continuă cu haos şi bâlbâieli. Poliţiştii şi inspectorii Ministerului Sănătăţii caută un al doilea pacient care ar fi fost ars în timpul unei intervenţii chirugicale în cel mai mare spital de urgenţă din ţară. Au fost audieri-maraton la Poliţia Capitalei. Detalii are în acest video colega noastră, Corina Matlinschi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Primele imagini din operaţia în care o pacientă a luat foc la Floreasca arată erorile comise