Antena Meniu Search
x

Primele imagini de la Parchetul General, acolo unde procurorul Ramona Bulcu s-a sinucis

Primele imagini de la Parchetul General, locul unde procurorul Ramona Bulcu s-a sinucis arată o mulţime de echipe de intervenţie, respectiv ambulanţe, poliţişti şi procurori, care au demarat primele cercetări.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 26.04.2019, 13:03

Vezi și

Primele imagini de la Parchetul General, locul unde procurorul Ramona Bulcu s-a sinucis arată o mulţime de echipe de intervenţie, respectiv ambulanţe, poliţişti şi procurori, care au demarat primele cercetări.

Procurorul Ramona Bulcu şi-a pus capăt zilelor, astăzi, în jurul orei 11.30, aruncându-se de la etajul 5 al clădirii în care funcţionează Parchetul General.

În vârstă de 50 de ani, Ramona Bulcu era mamă a doi copii, iar potrivit unor surse, în ultima perioadă ar fi intrat într-o puternică depresie.

Ramona Bulcu a fost purtător de cuvânt al Parchetului General, până în anul 2017.

Pe acelaşi subiect

În urmă cu două săptămâni, procurorul i-ar fi spus unei colege că nu îşi găseşte locul, că este în depresie şi că viaţa ei nu mai este la fel de când nu mai este purtător de cuvânt.

Alte surse au povestit că Ramona Bulcu ar fi suferit de o boală şi chiar ar fi fost internată la Spitalul Militar de unde a plecat pe propria răspundere.

Procurorul Ramona Bulcu s-a sinucis, aruncându-se de la etajul Parchetului General

Procurorul Ramona Bulcu s-a sinucis la Parchetul General

În prezent, procurorul Ramona Bulcu lucra la Biroul Resurse Umane din cadrul Parchetului General şi nu instrumenta dosare.

Biroul său este situat la etajul 5 al clădirii de pe strada Mitropolit Antim Ivireanul din Bucureşti.

În această dimineaţă, o persoană a sunat la 112 şi a anunţat că femeia ameninţă că se aruncă în gol de la etaj, însă până la sosirea echipajelor de intervenţie, procurorul Bulcu s-a aruncat în gol.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Omoruri au demarat primele cercetări şi continuă ancheta pentru stabilirea împrejurărilor în care procurorul de la Parchetul General şi-a pierdut viaţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Primele imagini de la Parchetul General, acolo unde procurorul Ramona Bulcu s-a sinucis