Antena Meniu Search
x

REVOLTĂTOR! O infirmieră româncă, surprinsă de camerele de supraveghere în timp ce loveşte fără milă şi înjură doi bătrâni, în Italia

O infirmieră româncă a fost pusă sub acuzare de autorităţile italiene, după ce a fost surprinsă de camerele de luat vederi cum loveşte şi înjură doi bătrâni.

O infirmieră româncă a fost pusă sub acuzare de autorităţile italiene, pentru maltatarea unui cuplu de bătrâni. Ea a fost filmată de camerele de supraveghere cum îi loveşte fără milă şi îi înjură pe cei doi vârstnici de care ar fi trebuit să aibă grijă. | VIDEO

Poliţia a luat măsuri împotriva româncei de 60 de ani în urma unui denunţ făcut de familia victimelor. Infirmiera presta servicii de asistenţă pentru cuplul de octogenari din Livorno. 

Sesizaţi, oamenii legii au instalat în apartamentul bătrânilor o cameră de supraveghere. Când au analizat ulterior imaginile surprinse, au descoperit scene şocante, care o aveau ca protagonistă pe româncă.

Pe acelaşi subiect

Femeia a fost filmată în timp ce lovea fără milă pe cei doi vârstnici. Dialogul este, de asemenea, şocant:

"Te rog să mă ajuţi să mă ridic!", spune bătrâna de care avea grijă.

"Nu îmi dai tu mie ordine! Eşti o cretină prost-crescută!", a fost răspunsul româncei, care a bruscat-o şi scuipat-o pe femeie.

Într-o altă scenă, infirmiera reacţionează din nou nervos: "Vacă cretină ce eşti", se aude pe înregistrare.

"Să te uiţi la dracu, să te uiţi la mama şi la tatăl tău care te-au făcut o cretină, satană ce eşti!", mai spune românca. 

În urma unei investigaţiilor şi a analizării imaginilor, poliţiştii italieni au stabilit că românca a maltratat psihic şi fizic pe cei doi bătrâni cu vârste de 85 şi, respectiv, 89 de ani.

Infirmiera a fost concediată şi pusă sub acuzare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

VIDEO: O infirmieră româncă agresează doi bătrâni, în Italia | Sursa: Youtube/Redazione QuiLivorno

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » REVOLTĂTOR! O infirmieră româncă, surprinsă de camerele de supraveghere în timp ce loveşte fără milă şi înjură doi bătrâni, în Italia