Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Imagini scandaloase în Aeroportul Otopeni. Cum manipulează angajații unei firme private bagajele pasagerilor (Video)

Ministrul interimar al Transporturilor Răzvan Cuc a publicat imagini care arată modul scandalos în care operatorii de pe Aeroportul Otopeni manipulează bagajele.

de Veronica Micu

la 13.10.2019 , 14:02

Imagini scandaloase în Aeroportul Otopeni. Cum manipulează angajații unei firme private bagajele pasagerilor

Ministrul interimar al Transporturilor Răzvan Cuc a publicat imagini care arată modul scandalos în care operatorii de pe Aeroportul Otopeni manipulează bagajele.

În materialul video făcut public de Răzvan Cuc se vede cum un angajat al unei firme private de handling manevrează fără grijă bagajele ce urmează a fi duse către avion.

Un bagaj blochează banda minute bune, fără ca cineva să intervină.

Articolul continuă după reclamă

Mai jos, imagini cu felul în care sunt aruncate bagajele pasagerilor:

Ministrul Transporturilor i-a cerut directorului Aeroportului Otopeni să ia măsuri urgente în acest caz, susţinând că ele pot merge până la rezilierea contractului.

"Aeroportul Otopeni operează 5 operatori de handling. Ceilalţi pot prelua activitatea, dacă aş fi fost încă ministru cu puteri pline probabil aş fi sugerat să ia măsuri drastice, dar cum îl ştiu pe Alexandru Ivan, e un om care a luat lucruri bune, va lua măsurile care se impun. La ce am văzut că se întâmplă cred că trebuie dat un exemplu. Se poate merge categoric (până la rezilierea contractului, n.r.)", a mai declarat ministrul Cuc.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Imagini scandaloase în Aeroportul Otopeni. Cum manipulează angajații unei firme private bagajele pasagerilor (Video)