Antena Meniu Search
x

Imagini sfâşietoare la înmormântarea Ionelei Prodan. Prietenii apropiaţi au cântat la căpătâiul artistei

Cântăreaţa de muzică populară Ionela Prodan a fost condusă pe ultimul drum, pe Aleea Artiştilor, în cimitirul Bellu din Capitală.

Vezi și

Cântăreaţa de muzică populară Ionela Prodan a fost condusă pe ultimul drum, pe Aleea Artiştilor, în cimitirul Bellu din Capitală. Momente emoţionante la slujba de înmormântare a Ionelei Prodan. În capelă, la căpătâiul ei, prietenii apropiaţi au cântat în memoria artistei.

Prieteni sau simpli fani ai artistei au ascultat slujba de înmormântare la boxele amplasate afară. Mai mulţi agenţi de pază s-au asigurat că în capelă au intrat doar familia şi prietenii apropiaţi. 

Dumnezeu s-o ierte, a spus Gigi Becali, prezent la rândul său la înmormântarea artistei.

Elena Merişoreanu, artistă:

Este cea mai grea zi pentru mine astăzi şi pemntru familia mea şi bineînţeles despărţirea fetelor, a ginerilor, a nepoţilor şi a tuturor celor care o cunosc. Dumnezeu să o ierte şi să o odihnească în pace! Să-i fie ţărâna uşoara!

Gheorghe Turca, artist:

Inima ruptă de durere la despărţire. Am venit să luăm un ultim rămas bun de la Ionela, colega mea de-o viaţă. Şi să o aşeze Dumnezeu acolo, în corul îngerilor artişti, lângă bunul Dumnezeu. 

Şi aseară, zeci de apropiaţi au vrut să-şi ia rămas bun de la cântăreaţă. 

Coroane imense au fost duse rând pe rând la Capela în care trupul Ionelei Prodan a fost aşezat pe catafalc. 

Pe un ecran uriaş, la doi paşi de intrarea în capelă, au rulat în permanenţă imagini cu artista. Imagini în care Ionela Prodan apare zâmbitoare şi înconjurată de cei dragi, aşa cum apropiaţii vor să şi-o amintească.

Maria Dragomiroiu, artistă:

Crea în jurul ei aşa o atmosferă de destindere şi de bucurie, spunea glume, spunea bancuri. 

Puţin după lăsarea întunericului, la cimitir a ajuns, din America, şi fata cea mare a Ionelei. După ce a aterizat pe aeroportul Otopeni, Anca Prodan a mers direct la capelă. Între timp, Ana Maria s-a ocupat de priveghi, dar şi de pregătirile pentru înmormântare.

Denisa Nechifor, prietena Anei Maria Prodan:

Ana m-a rugat să mulţumim tuturor în numele ei pentru susţinere, pentru mesaje şi să îndreptăm toţi aşa un gând bun pentru odihna mamei sale.

Alături de familie, au fost artişti, dar şi sportivi. Adrian Mutu a mers şi el aseară la priveghi. 

Artista de muzică populară era tare mândră. Devenise deja bunică de patru ori. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Imagini sfâşietoare la înmormântarea Ionelei Prodan. Prietenii apropiaţi au cântat la căpătâiul artistei