Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Imagini şocante! Cel mai bun săritor cu schiuri român, desfigurat de antrenorul de la lotul național: "M-a dat cu capul de masă până m-a umplut de sânge!"

Gazeta Sporturilor a publicat o fotografie şocantă care-l înfăţişează pe cel mai bun saritor român, Iulian Pîtea, cu chipul desfigurat după loviturile tehnician

de Redactia Observator

la 11.01.2018 , 14:20

Gazeta Sporturilor a publicat o fotografie şocantă care-l înfăţişează pe cel mai bun saritor român, Iulian Pîtea, cu chipul desfigurat după loviturile tehnicianului Florin Spulber.

Cel care a decis să facă publică imaginea este chiar Iulian, care, la doar 16 ani se califica la JO din 2014 și obținea cel mai bun rezultat din istoria României în sportul său, locul 55.

Tânărul în vârstă de 20 de ani le-a dezvăluit jurnaliştilor de la GSP că a fost bătut de antrenorul Florin Spulber în urmă cu doi ani, la sfârşitul lui 2015.

Articolul continuă după reclamă

Sursa foto: gsp.ro

"Eram în ședință, în Slovenia, lângă Kranj. 27 noiembrie 2015, pe la ora 11. A avut mereu un reproș. Că am kilograme în plus. În ziua aia mi-a bătut obrazul că am mâncat prea mult. I-am spus că am făcut-o împreună cu fiul lui, care e și el săritor. Atunci s-a înfierbântat. Mi-a strigat să nu-l bag în aceeași oală și pe copil. I-am spus că ăsta e adevărul. Țin minte doar că m-a lovit de mai multe ori în cap și m-a dat cu capul de o margine. (...) Eram plin de sânge pe jumătate din cap. Sincer, eram în stare de șoc, nici nu-mi aduc aminte de prima poză făcută după", a mărturisit tânărul sportiv.

Iulian spune că, după incident, a făcut plângere, însă au început "presiunile şi promisiunile".

"Eu nu am vrut să trăiesc într-un conflict, așa că am spus că voi renunța la plângere dacă se țin de cuvânt. Am renunțat, dar ei nu s-au ținut. mi-au spus că îmi vor susține financiar o școală la Innsbruck. Nu s-a întâmplat asta", a mai spus sportivul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Imagini şocante! Cel mai bun săritor cu schiuri român, desfigurat de antrenorul de la lotul național: "M-a dat cu capul de masă până m-a umplut de sânge!"