Antena Meniu Search
x

Momentul când trei bărbați și o femeie sunt scoși din mașină și încătușați de polițiști, pe stradă, la Sibiu (Video)

Patru spărgători de locuințe au fost blocați în trafic și săltați de polițiștii mascați, chiar în momentul în care se întorceau cu prada, bani și bijuterii, de la o lovitură dată într-o casă din Sibiu.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 12.06.2020, 14:12

Momentul când trei bărbați și o femeie sunt scoși din mașină și încătușați de polițiști, pe stradă, la Sibiu Vezi și
  • Cei patru au fost blocați în trafic și scoși cu forța din mașină, în mai puțin de 10 secunde.
  • Prejudiciul cauzat la ultima lor spargere a fost recuperat în totalitate.

Momentul când cei patru suspecți au fost saltați în trafic a fost filmat.

În mai puțin de 10 secunde, cei patru suspecți au fost puşi la pământ şi încătuşaţi de mascații care le-au blocat mașina în trafic. Pe trotuar, o femeie care ținea de mână un copil s-a speriat și a renunțat să mai intre într-un magazin alăturat.

Potrivit unui comunicat al Poliției Române, la data de 11 iunie a.c., doi bărbați, în vârstă de 29, respectiv 39 de ani, din județul Maramureș, ar fi pătruns într-o locuință din Sibiu, de unde ar fi sustras bijuterii(două perechi de cercei și două pandantive) și bani, în valoare de aproximativ 1.000 de euro.

Transportul celor doi la și de la locul faptei ar fi fost asigurat de alți doi maramureșeni, o femeie, de 33 de ani și un bărbat, de 34 de ani.

Prejudiciul creat a fost recuperat în totalitate.

Față de persoanele în cauză, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din Sfântu Gheorghe și al polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale - I.P.J. Sibiu.

Suportul de specialitate al acțiunii a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Momentul când trei bărbați și o femeie sunt scoși din mașină și încătușați de polițiști, pe stradă, la Sibiu (Video)