Antena Meniu Search
x

Video Ce va face Jean Sasu, patronul Nuba înjunghiat, când iese din spital. Crede că a fost un atac la comandă

Atacatorul albanez care l-a înjunghiat pe patronul cafenelei de lux Nuba din Dorobanţi e încă de negăsit. La trei zile de la atac, poliţia încă nu reuşeşte să pună mâna pe el. De pe patul de spital, Jean Sasu vorbeşte clar de un atac la comandă şi se teme că totul s-ar putea repeta oricând. Acţionarul Nuba spune că şi îşi va angaja o gardă de corp şi va suplimenta paza în localurile pe care le are imediat ce se externează.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 22.04.2023, 19:26

Vezi și

Au trecut trei zile de la atacul din Dorobanţi, când un individ l-a pândit pe Jean Sasu, unul dintre patronii Nuba, şi l-a înjunghiat pe la spate cu un cuţit. Agresorul a profitat de reacţia întârziată a autorităţilor române şi s-a făcut nevăzut de atunci. 

Cine ar fi atacatorul patronului Nuba

"De aici, atacatorul a plecat direct la aeroport. Ar fi luat primul zbor spre Istanbul. N-ar fi însă destinaţia finală", spune Cristina Filip, reporter Observator. Potrivit surselor Observator, bărbatul are cetăţenie albaneză şi locuieşte în Luxemburg.

Victima lui se află încă în spital. Jean Sasu vorbeşte clar de o mână criminală. "Un atac la comandă cu siguranţă. N-a fost o reacţie de moment a unui oaspete din locaţia noastră, nemulţumit. Poate dacă era nemulţumit aveam o confruntare faţă în faţă, cel puţin verbală, dacă nu de luptă corp la corp", este de părere Jean Sasu, patron Nuba.

Pe acelaşi subiect

Jean Sasu, mărturii după ce a fost înjunghiat

Tânărul milionar nu-şi dă seama cine l-ar putea ameninţa. "Sunt şocat ca şi până acum. Încă sunt confuz. Nu îmi dau seama. trebuie să derulez foarte mult timpul înapoi. În perioada apropiată nu am avut nicio altercaţie. Poate mai transmite vreun semn, să-mi dau seama încotro să îmi îndrept gândirea", spune Jean Sasu, patron Nuba.

Jean Sasu se teme că atacul s ar putea repeta oricând. 

  • Reporter: Ce măsuri veţi lua? Poate să vă angajaţi o gardă de corp sau să suplimentaţi securitatea în localuri?
  • Jean Sasu: Cu siguranţă asta se va întâmpla. Măsurile necesare ce se impun în astfel de situaţii. Suplimetarea numărului de oameni de pază, gardă de corp.

Lovitura i-ar fi putut fi fatală

Acţionarul Nuba rămâne în continuare internat în spital. Rănile provocate de albanez au fost totuşi serioase. "Sunt încă sub observaţia medicilor pentru observaţii suplimentare, să nu apară complicaţii. Lovitura a fost destul de serioasă şi trebuie investigată", mărturiseşte Jean Sasu, patron Nuba.

"Zona fesieră nu este o zonă cu grad ridicat de pericol. Numai că, sub fesier, este o problemă majoră. Acolo sunt vase de sânge foarte mari. Artera femurală atinsă înseamnă aproape deces în 10 minute", spune Dan Antonescu, criminalist. 

Contactaţi de Observator, şefii Poliţiei nu vor să comenteze nimic despre caz şi nici intervenţia subalternilor care l-au scăpat printre degete pe atacator. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Ce va face Jean Sasu, patronul Nuba înjunghiat, când iese din spital. Crede că a fost un atac la comandă