Antena Meniu Search
x

Curs valutar

IMAGINI TERIBILE cu femeia care a fost CĂLCATĂ ÎN PICIOARE de rromi pentru că nu le vinde casa - VIDEO

O femeie a fost călcată în picioare de două persoane, în plină stradă, şi a ajuns la spital, totul pornind de la faptul că victima nu vrea să îşi vândă locuinţa.

de Redactia Observator

la 23.08.2017 , 17:41

O femeie a fost călcată în picioare de două persoane, în plină stradă, şi a ajuns la spital, totul pornind de la faptul că victima nu vrea să îşi vândă locuinţa.

Scenele şocante au fost surprinse de camera montată pe bordul unui autoturism, iar astăzi au fost publicate. Totul s-a întâmplat săptămâna trecută, pe o stradă din Timişoara, victima fiind lovită de un minor şi de o femeie care pare a avea aproximativ 40 de ani, ambii de etnie rromă.

Pe imagini se poate observa cum femeia este pusă la pământ, iar cei doi o lovesc cu picioarele şi chiar sar pe ea.

Articolul continuă după reclamă

Femeia rănită a depus o plângere la Poliţie, iar anchetatorii au anunţat că i-au identificat pe cei doi suspecţi în persoanele a doi minori de 12, respectiv 14 ani, fapt care se bate cap în cap cu imaginile puse la dispoziţie de şoferul timişorean.

sursa: opiniatimisoarei.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » IMAGINI TERIBILE cu femeia care a fost CĂLCATĂ ÎN PICIOARE de rromi pentru că nu le vinde casa - VIDEO