Antena Meniu Search
x

Primele imagini video de la podul Eroilor, unde un autobuz a căzut în râul Dâmboviţa

Un autobuz al Serviciului de Transport Public din Capitală a căzut în albia râului Dâmboviţa în această dimineaţă. S-a întâmplat la podul de la Eroilor.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 31.08.2019, 09:25

Imagini spectaculoase de la podul Eroilor, unde un autobuz a căzut în râul Dâmboviţa

Un autobuz al Serviciului de Transport Public din Capitală a căzut în albia râului Dâmboviţa în această dimineaţă. S-a întâmplat la podul de la Eroilor.

Autobuzul căzut în Dâmboviţa circula pe linia 196 şi s-a lovit de un alt autoturism în intersecţia de la Podul Erorilor, iar după impact a rupt gardul de protecţie de pe malul apei. 

În urma accidentului a fost rănită uşor o femeie, care era pasager în autoturism. Tânăra de 29 de ani a fost transportată la spitalul Universitar, conștientă.

"În jur orei 8.00 Brigada Rutiera a fost sesizata cu privire la producerea unui accident rutier pe Splaiul Independenței sensul de mers către Podul Cotroceni. Conducatorul unui autobuz din cadrul Societății de Transport București care circula pe str.Berzei către Podul Eroilor a intrat in coliziune cu un autovehicul care ar fi circulat la culoarea roșie a semaforului electric.

Pe acelaşi subiect

In urma accidentului rutier a rezultat rănirea ușoară a pasagerului din autoturism care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijirii medicale.

În acest moment se efectuează cercetarea la fata locului pentru a se stabili cauzele și condițiile producerii accidentului rutier. Traficul rutier este restricționat pe Podul Eroilor in ambele sensuri de circulație", transmit poliţiştii.

Mai jos, imagini video de la locul accidetului.

Femeie rănită după ce un autobuz a căzut în Dâmboviţa

În autobuz, pe lângă şofer, mai era o singură persoană. Ambii sunt în siguranţă. 

Singura persoană rănită este o femeie care era pasager în maşina mică implicată în accident. În urma evenimentului traficul în zonă a fost înregunat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteți de acord ca evazioniștii sub 1 milion de euro să scape de închisoare dacă dau banii înapoi?

Observator » Evenimente » Primele imagini video de la podul Eroilor, unde un autobuz a căzut în râul Dâmboviţa