Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Trupul unui imigrant mort de frig, găsit într-o curte lângă aeroport. A căzut dintr-un avion în zbor

Un incident rar întâlnit s-a petrecut, zilele trecute, în Londra, Anglia, după ce poliţiştii au fost chemaţi să identifice un cadavru descoperit într-o curte situate în apropiere de Aeroportul Heathrow.

de Cristi Ioniţă

la 01.07.2019 , 21:40

Imigranul a murit de frig Imigrantul a stat ascuns nouă ore în sistemul de aterizare al avionului - Hepta

Un incident rar întâlnit s-a petrecut, zilele trecute, în Londra, Anglia, după ce poliţiştii au fost chemaţi să identifice un cadavru descoperit într-o curte situate în apropiere de Aeroportul Heathrow.

Teribila descoperire a fost făcută chiar de proprietarul casei respective, care a solicitat intervenţia de urgenţă a oamenilor legii.

Imigrantul kenian nu avea bani de bilet pentru drumul Nairobi - Londra

Articolul continuă după reclamă

Conform Daily Mail s-a stabilit că bărbatul găsit mort este un imigrant kenian care a căzut dintr-un avion ce efectua o cursă Nairobi - Londra.

Ancheta a scos la iveală faptul că imigrantul, neavând bani de bilet, a ales să parcurgă distanţa ascunzându-se în trenul de aterizare al unui avion al companiei Kenya Airways.

Însă expunerea la temperaturi extrem de scăzute l-a făcut pe imigrant să-şi piardă viaţa. Trupul neînsufleţit, îngheţat, a căzut într-o curte situată în apropiere de Aeroportul Heathrow.

Poliţiştii continuă ancheta în acest caz, iar reprezentanţii Kenya Airways au recunoscut deja incidentul şi-au precizat că sunt în contact atât cu autorităţile din Kenya, cât şi cu cele din Anglia pentru lămurirea situaţiei.

Cristi Ioniţă Like

Născut în '82, îndrăgostit de sport din '83, Cristi Ioniţă a început să lucreze în presă încă din clasa a X-a, când scria ştiri din sport pentru Uniplus Radio.

Întrebarea zilei
Preferaţi să cumpăraţi aur sau să deschideţi conturi de economii?
Observator » Evenimente » Trupul unui imigrant mort de frig, găsit într-o curte lângă aeroport. A căzut dintr-un avion în zbor