Antena Meniu Search
x

Foto Impact cumplit între două maşini în Sibiu. Trei femei au fost rănite, iar una dintre ele este în stare gravă, inconştientă

Un accident rutier grav a avut loc joi dimineața pe DN 1, în zona localității Veștem, din județul Sibiu, după ce două mașini s-au ciocnit. O persoană este în stare gravă, inconștientă și încarcerată.

de Redactia Observator

la 27.06.2024 , 09:57

- ISU Sibiu

Potrivit ISU Sibiu, în accidentul rutier sunt implicate două mașini și trei persoane. 

Pompierii au acționat pentru descarcerarea unei femei de aproximativ 37 de ani, inconștientă. Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD cu medic, pentru a fi transportată la UPU Sibiu. De asemenea, alte două femei, șoferițele celor două mașini implicate, au fost preluate de echipajele SMURD și SAJ, pentru a fi transportate la spital.

Cum s-a petrecut accidentul

Articolul continuă după reclamă

Echipajul SMURD transportă la UPU Sibiu o femeie de 39 de ani, conștientă, care a suferit traumatism cranian și multiple contuzii. Echipajul SAJ a asistat medical și transportat la UPU Sibiu o tânără de 22 de ani care a suferit un traumatism abdominal și de umăr drept, ea fiind în stare stabilă.

„În timp ce conducea un autoturism spre Sibiu, o tânără în vârstă de 22 de ani, din mun. Sibiu, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, oprit pe banda 1, cu avariile în funcțiune, în care se aflau conducătoarea auto, în vârstă de 39 de ani și o pasageră, în vârstă de 37 de ani, ambele din Veștem. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a celor două conducătoare auto, transportate la spital conștiente, precum și a pasagerei din autoturismul oprit, transportată la spital în stare gravă, inconștientă”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

La fața locului sunt mobilizate două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, una de stingere și o ambulanță SAJ. O persoană are nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare, aceasta este inconștientă.Sensul Veștem - Sibiu este blocat total din cauza accidentului rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi ratat vreo vacanță din cauza întârzierii sau anulării unui zbor?
Observator » Evenimente » Impact cumplit între două maşini în Sibiu. Trei femei au fost rănite, iar una dintre ele este în stare gravă, inconştientă