Antena Meniu Search
x

Impact fatal, în Brașov. Tânăr de 19 ani, mort într-un accident violent cu o dubă și o mașină. Vehiculul în care se afla, decapotat la propriu

Viață curmată pe un drum din Brașov. Un tânăr de 19 ani s-a stins pe șosea, după ce o dubă și o mașină s-au izbit violent. Alte trei persoane au fost rănite și sunt în stare foarte gravă. Impactul a fost atât de puternic încât mașina a fost decapotată la propriu.

de Redactia Observator

la 04.01.2024, 13:09

Vezi și

Accidentul s-a petrecut pe DN73, în apropierea localității Bran. O dubă și o mașină în care se aflau patru persoane s-au izbit frontal. Toți cei patru au fost răniți, însă tânărul de 19 ani nu a avut nicio șansă. Medicii nu au mai putut decât să constate decesul.

Tânăr de 19 ani, mort 

La fața locului sunt prezente echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic și se efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul.

Celelalte 3 persoane ( doua persoane de sex feminin si o persoana de sex masculuin) au fost intubate si transportate în stare foarte gravă la spital de către elicopterul SMURD, echipajul SMURD si o ambulanta SAJ pentru investigatii medicale suplimentare si tratament de specialitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Impact fatal, în Brașov. Tânăr de 19 ani, mort într-un accident violent cu o dubă și o mașină. Vehiculul în care se afla, decapotat la propriu