Antena Meniu Search
x

Video Impact puternic între o maşină şi o autospecială de poliţie, în Capitală. Doi agenţi au nevoie de îngrijiri medicale

O maşină şi o autospecială de poliţie s-au izbit puternic, astăzi, pe strada Barbu Văcărescu din Bucureşti. În urma impactului, conducătorul autospecialei de poliție și a pasagerul au fost răniţi, fiind transportați la spital pentru îngrijri medicale. Traficul tramvaielor care circulă în zonă a fost restricţionat. 

de Redactia Observator

la 08.11.2022, 10:35

Vezi și

Accidentul de circulaţie s-a produs în jurul orei 9.00 dimineaţa. Conducătorul autospecialei de poliţie, care avea în funcţiune mijloacele speciale de avertizare luminoase şi sonore, a intrat în coliziune cu un alt autovehicul.

Deocamdată, se efectuează cercetări cu privire la cauzele accidentului. 

Şoferul maşinii de poliţie şi pasagerul, la spital

"La data de 08 Noiembrie a.c., în jurul orei 08.47, Brigada Rutieră a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112 cu privire la producerea unui accident de circulație pe str. Barbu Văcărescu, din sectorul 2.

Pe acelaşi subiect

Din primele informații, conducătorul unui autospeciale de poliție din cadrul Secției 6 care se afla în deplasare pe str.Barbu Văcărescu având în funcțiune mijloacele speciale de avertizare luminoase și sonore a intrat în coliziune cu un alt autovehicul.

În urma accidentului de circulație, a rezultat rănirea conducătorul autospecialei de poliție și a pasagerului, care au fost transportați la spital pentru îngrijri medicale.

Se efectuează cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație.

Pe durata cercetării la fața locului traficul tramvaielor pe str.Barbu Văcărescu este restricționat pe ambele sensuri de deplasare".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Impact puternic între o maşină şi o autospecială de poliţie, în Capitală. Doi agenţi au nevoie de îngrijiri medicale