Antena Meniu Search
x

Video Impact teribil pe DN 17D, în Bistriţa-Năsăud. O maşină, un microbuz şi un atelaj s-au ciocnit violent şi s-au făcut zob

Accident grav, seara trecută, pe un drum naţional din localitatea Feldru, din Bistriţa-Năsăud. Drumul a fost blocat în totalitate minute în şir după ce un autoturism, un microbuz şi un atelaj s-au ciocnit violent şi s-au făcut zob.

Vezi și

Mai multe echipaje SMURD şi un echipaj de prim ajutor au intervenit la faţa locului şi i-au transportat la spital pe cei doi şoferi răniţi.

Unul dintre ei rămăsese încarcerat, iar pompierii militari s-au chinuit minute bune să-l scoată din vehicul. Nici şoferii, nici conducătorul atelajului nu consumaseră băuturi alcoolice.

Ce spune IPJ Bistriţa-Năsăud

„În această seară, pe drumul național 17D, în localitatea Feldru, a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea a două persoane. 

Au fost implicate un microbuz, condus de un bărbat de 37 de ani, din Dumitra, un atelaj hipo în care se afla un bărbat de 51 de ani, din Feldru și un autoturism, condus de un bărbat de 31 de ani, din Feldru. În urma accidentului, cei doi conducători auto au fost răniți și transportați la spital.

Cei doi conducători auto și cel al atelajului au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii de la Rutieră Năsăud au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care a avut loc accidentul”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Impact teribil pe DN 17D, în Bistriţa-Năsăud. O maşină, un microbuz şi un atelaj s-au ciocnit violent şi s-au făcut zob