Antena Meniu Search
x

Zeci de şoferi beţi şi drogaţi, depistaţi de poliţişti pe străzile Capitalei

Unii cu chef de băut, alţii cu pofte mai exotice, bucureştenii au ieşit să petreacă de Florii azi-noapte. Cei care, luaţi de val, s-au urcat la volan au fost depistaţi de poliţişti pe şosele. Zeci de şoferi care consumaseră alcool sau droguri au rămas fără permis în urma raziei de aseară, din Capitală. 

de Alexandra Bucuroiu

la 25.04.2021, 08:38

Mai mulţi şoferi din Bucureşti s-au ales cu dosar penal
Poliţiştii din Bucureşti au avut mult de lucru în noaptea din Ajunul Floriilor
  • Mai mulţi şoferi s-au ales cu dosare penale, în urma verificărilor din noaptea de sâmbătă spre duminică.

După ce a băut zdravăn la o petrecere, un bărbat de 43 de ani a prins curaj. S-a urcat la volan, cu gândul să şofeze până acasă. Echipajul de poliţie dintr-o intersecţie i-a stricat buna dispoziţie, după ce l-a tras pe dreapta.

Cum aparatul etilotest arăta o alcoolemie de 0,76 la mie, bărbatul s-a ales cu dosar penal şi a rămas acum pieton pentru 90 de zile. 

Mai mulţi şoferi au fost depistaţi în trafic în timp ce conduceau sub influenţa substanţelor interzise: "Aţi fost testat pozitiv la cocaină şi cannabis, da? Vi se va întocmi dosar penal şi nu mai aveţi dreptul de a conduce până la finalizarea cercetărilor". 

Poliţiştii continuă verificarea şoferilor şi în zilele următoare

Claudiu Costea, Brigada Rutieră: Acţiunile din această seară vizează totodată şi verificarea modului în care sunt respectate prevederile legii 55 per 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19. 

Poliţiştii Brigăzii Rutiere vor continua acţiunile de control şi în zilele următoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Zeci de şoferi beţi şi drogaţi, depistaţi de poliţişti pe străzile Capitalei