Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Impact violent în Caraș-Severin. Şase răniţi, după ce un şofer începător a izbit un microbuz: cum au reuşit să scape cu viaţă

Accident cumplit noaptea trecută în judeţul Caraș-Severin. Şase persoane au fost rănite în urma unui impact dintre un autoturism şi un microbuz. Imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.

De Redactia Observator la 30.08.2023, 08:31
Vezi și

Accidentul a avut loc pe Drumul Naţional 58 care leagă Reşiţa De Caransebeş. Autoturismul era condus de un tânăr de 19 ani, iar în interior se mai aflau alte patru persoane.

După spusele martorilor, tânărul şofer circula cu viteză moment în care a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de un microbuz care tracta o platformă.

La faţa locului au ajuns de urgenţă medicii care au acordat primul ajutor celor şase victime. Din fericire, centura de siguranţă le-a salvat viaţa tuturor celor implicaţi. Toţi au refuzat transportul la spital. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Impact violent în Caraș-Severin. Şase răniţi, după ce un şofer începător a izbit un microbuz: cum au reuşit să scape cu viaţă