Antena Meniu Search
x

Impact violent între două maşini, în Botoşani. Unul dintre autoturisme s-a răsturnat pe cupolă. Patru persoane au fost rănite

Grav accident în localitatea Câmpeni din judeţul Botoşani. Două autoturisme s-au ciocnit vineri dimineaţă, iar în urma impactului violent, o maşină în care se aflau trei tineri s-a răstunat pe cupolă. Ambele vehicule au fost proiectate în gardul unei case.

de Cristina Dimulescu

la 13.05.2022, 10:21

Accident grav în localitatea Câmpeni din judeţul Botoşani
Accident grav în localitatea Câmpeni din judeţul Botoşani - ISU Botoşani

În urma unui apel la 112, la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de ambulanţe. Au fost solicitaţi să intervină şi pompierii, şi asta pentru că, exista riscul unui incendiu, iar pentru înlăturarea pericolului, au fost deconectate bornele bateriilor.

Patru persoane au fost rănite în urma accidentului rutier care a avut loc în judeţul Botoşani. Este vorba despre trei tineri care se aflau în maşina răsturnată, precum şi şoferiţa din celălalt autoturism. 

Pasagera de pe scaunul din dreapta șoferului a rămas încarcerată

Ajunși la fața locului, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și accesorii de descarcerare, pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi au extras victima din autoturism și au predat-o echipajului medical de la Serviciul Județean de Ambulanță Botoșani prezent la fața locului. Aceasta era conștientă și acuza dureri abdominale.

Și ceilalți doi pasageri din autoturism, dar și conducătoarea auto a celeilalte mașini au primit îngrijiri medicale la fața locului. Trei dintre victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. 

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Impact violent între două maşini, în Botoşani. Unul dintre autoturisme s-a răsturnat pe cupolă. Patru persoane au fost rănite