Antena Meniu Search
x

În această noapte, copiii îl aşteaptă pe Moş Crăciun cu lapte şi fursecuri. Cei mai năzdrăvani au pregătit şi capcane: O să pun o cameră video

În Ajunul Crăciunului toate casele îl aşteaptă cu daruri pe Moş Crăciun. Cele mai multe emoţii sunt în sufletele copiilor care îl aşteaptă pe Moşul cu turtă dulce şi lapte, iar de la el vor în schimb tot ce şi-au dorit. În case se fac ultimele pregătiri ca totul să fie perfect pentru că cel mai frumos Crăciun este în familie. 

de Redactia Observator

la 24.12.2023, 19:52

Vezi și

Luiza: Mie îmi place de Crăciun că sunt cu familia, că pot merge la munte, mă pot juca cu zăpadă, pot face bradul şi vine şi Moş Crăciun şi pot face fursecuri!

Luiza are şase ani şi a pierdut şirul dorinţele pentru Moş Crăciun.

Reporter: Deci câte cadouri vrei tu de Crăciun?

Luiza: Unu, doi, trei, patru, cinci, şase, şapte. nu ştiu. Eu vreau atât de multe încât nu le pot număra.

Pe acelaşi subiect

A găsit şi o soluţie ca să-l prindă pe moş.

Luiza: O să pun o cameră video sau o să pun telefonul lui mami sau al lui tati undeva unde moşul nu le poate vedea şi o să filmez. Nici nu o să se aştepte. 

Luiza şi fratele ei mai mare Darius i-au creat Moşului atmosferă.

Familie: Fiecare îşi ia câte unul, aşa. Hai să punem ambii fundiţa. Aşa, bravo! Acum aprindem pomul să vedem cum a ieşit.

Apoi i-au pregătit turtă dulce.

Familie: De Crăciun, cel mai frumos e că avem timp să petrecem împreună. Probabil e cea mai lungă perioadă pe care o petrecem împreună. De mâine deschidem cadourile, prin bunici, pe acasă. 

Copiii au o recomandare pentru Moş Crăciun, dar care e tot în interesul lor

Luiza: Lapte, fursecuri, covrigei, turtă dulce! 07.44 Să nu se facă prea umflăţel /TAIE/ că atunci nu mai încape pe horn la ceilalţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » În această noapte, copiii îl aşteaptă pe Moş Crăciun cu lapte şi fursecuri. Cei mai năzdrăvani au pregătit şi capcane: O să pun o cameră video